Silo 36: verschil tussen versies

Uit B&G Wiki
Geen bewerkingssamenvatting
 
Regel 15: Regel 15:


===Beschrijving===
===Beschrijving===
 
''Silo 36'' is een debatprogramma van de [[EO]] in de stijl van ''[[Het Lagerhuis]]''. De naam ''Silo 36'' is een verwijzing naar de gelijknamige ruimte in deFabrique®, waar dit programma is opgenomen. In ''Silo 36'' gaat een groep vaste deelnemers met elkaar in discussie over maatschappelijke en actuele onderwerpen die gelegen zijn in het religieuze spectrum. Voorbeelden van dergelijke onderwerpen zijn euthanasie, de waarde van het huwelijk en integratiebeleid. Naast deze vaste deelnemers zijn er iedere aflevering ook twee deskundigen op het gebied van het in die aflevering centraal staande onderwerp aanwezig. Met hen gaat presentator [[Michiel Gouman]], apart van de groep, gedurende tien minuten in discussie.
In ''Silo 36'' gaat een groep vaste deelnemers met elkaar in discussie over maatschappelijke en actuele onderwerpen die gelegen zijn in het religieuze spectrum. Voorbeelden van dergelijke onderwerpen zijn euthanasie, de waarde van het huwelijk en integratiebeleid. Naast deze vaste deelnemers zijn er iedere aflevering ook twee deskundigen op het gebied van het in die aflevering centraal staande onderwerp aanwezig. Met hen gaat presentator [[Michiel Gouman]], apart van de groep, gedurende tien minuten in discussie.


===Makers===
===Makers===
Regel 45: Regel 44:


===Achtergrondinformatie===
===Achtergrondinformatie===
SILO 36 is een debatprogramma van de [[EO]] in de stijl van [[Het Lagerhuis]]. Het meest opvallende element van het debatprogramma is de locatie. Silo 36 is opgenomen in deFabrique®. De naam Silo 36 is een verwijzing naar de gelijknamige ruimte in deFabrique®, alwaar dit programma is opgenomen.
SILO 36 heeft maar kort gelopen, acht afleveringen in totaal. Al snel wordt het door de [[EO]], samen met [[To Meet The Maker]] vanwege teleurstellende kijkcijfers van de buis gehaald. In de plaats daarvoor komen de langlopende series als [[De Verandering]] en [[Geloven.tv]] .


[[category:producties|Silo 36]]
''Silo 36'' heeft maar kort gelopen, acht afleveringen in totaal. Al snel wordt het door de [[EO]], samen met ''[[To meet the maker]]'' vanwege teleurstellende kijkcijfers van de buis gehaald. In de plaats daarvoor komen de langlopende series als ''[[De verandering]]'' en ''[[Geloven.tv]]''.
----
[[category:productielijst S|Silo 36]]
[[category:praatprogramma|Silo 36]]
[[category:praatprogramma|Silo 36]]
[[category:2000-2009|Silo 36]]
[[category:2000-2009|Silo 36]]

Huidige versie van 12 okt 2009 om 09:29

Periode2001
Beschikbaar in archiefBeeld en Geluid
GenrePraatprogramma
Decennia2000-2009
Lengte34'11
Mediumtelevisie


Beschrijving

Silo 36 is een debatprogramma van de EO in de stijl van Het Lagerhuis. De naam Silo 36 is een verwijzing naar de gelijknamige ruimte in deFabrique®, waar dit programma is opgenomen. In Silo 36 gaat een groep vaste deelnemers met elkaar in discussie over maatschappelijke en actuele onderwerpen die gelegen zijn in het religieuze spectrum. Voorbeelden van dergelijke onderwerpen zijn euthanasie, de waarde van het huwelijk en integratiebeleid. Naast deze vaste deelnemers zijn er iedere aflevering ook twee deskundigen op het gebied van het in die aflevering centraal staande onderwerp aanwezig. Met hen gaat presentator Michiel Gouman, apart van de groep, gedurende tien minuten in discussie.

Makers

Presentatie Michiel Gouman

Regie Pascal Slingerland

Vormgeving Pascal Slingerland

Productie Jacco Doornbos

Eindproductie Esther van Dijk - de Wild

Camera Diederik van der Eems, Jillis van Nes, Rob Vermaar, Ruben van den Broeke, Christiaan van den Broeke

Belichting Jaap van Rooijerts

Geluid Maxicam

Montage Oscar Pathuis

Redactie Volkert Oosterwoude, Deborah Kuperus, Theanne Boer, Jaap van Heusden

Eindredactie Ido Buwalda

EO.

Achtergrondinformatie

Silo 36 heeft maar kort gelopen, acht afleveringen in totaal. Al snel wordt het door de EO, samen met To meet the maker vanwege teleurstellende kijkcijfers van de buis gehaald. In de plaats daarvoor komen de langlopende series als De verandering en Geloven.tv.