}}

[[Afbeelding:Wereldkampioenschap voetbal West-Duitsland - Rusland.jpg]] [[Afbeelding:Wereldkampioenschap voetbal West-Duitsland - Rusland1.jpg]]
<br clear="all" />
=== Beschrijving ===

Rechtstreeks verslag van de halve finale tussen West-Duitsland - Rusland 2-1 (rust 1-0) vanuit stadion Goodison Park in Liverpool, tijdens het WK voetbal in Engeland. Commentaar bij de wedstrijd van [[Herman Kuiphof]]. West-Duitsland, dat de gehele tweede helft met een man meer speelt, kwalificeert zich voor de tweede keer voor een WK-finale. De legendarische doelman Lev Yashin weet zich geklopt door doelpunten van Franz Beckenbauer en Helmut Haller.

Mediumtelevisie

Wereldkampioenschap voetbal West-Duitsland - Rusland.jpg Wereldkampioenschap voetbal West-Duitsland - Rusland2.jpg

Beschrijving

Rechtstreeks verslag van de halve finale tussen West-Duitsland - Rusland 2-1 (rust 1-0) vanuit stadion Goodison Park in Liverpool, tijdens het WK voetbal in Engeland. Commentaar bij de wedstrijd van Herman Kuiphof. West-Duitsland, dat de gehele tweede helft met een man meer speelt, kwalificeert zich voor de tweede keer voor een WK-finale. De legendarische doelman Lev Yashin weet zich geklopt door doelpunten van Franz Beckenbauer en Helmut Haller.